torstai 15. tammikuuta 2015

Vastaukset kysymyksiin osa 2

Moikkaa! Nyt olis vuorossa toista vastausosaa kysymyspostaukseen! Jos joku on missannut ekan osan, niin siihen pääsee tästä!
Ja mainitsen vielä, bloggerin kanssa on ollu ongelmia joten en saanut tähän postaukseen tasattua millään tekstiä.. Toivottavasti jaksatte silti lukee vaikka tekstiä onki aika paljon..!
Laitan tekstin väliin muutamat kuvat parin viikon takaselta Helsingin reissulta :) Mutta nyt asiaan:

Mikä on paras jouluruoka mistä tykkäät? - Tykkään varmaan eniten kinkusta ja porkkanalaatikosta! Sit tietty joulutortut on huippuja!
Mikä esim. joulutraditio tuo sulle eniten muistoja? - Hmm tää on paha, mut ehkä se jouluaamu kun herää kattomaan lasten ohjelmia vaikka alan olla siihen jo aika vanha (vaikka ei koskaan oo liian vanhan lasten ohjelmille eiks nii :P?)
Sano asuinaluees hyvät ja huonot puolet? - Hyviä varmaan et tää on tosi rauhallinen paikka asua ja muutenkin tosi hyvää seutua! Huonoa ehkä et tää on pikkusen kaukana ihan Jyväskylän keskustasta, mutta kyllä varsinkin näin vanhempana senkin pyöräilee nopsasti!
IMG_7096Herkutteletko usein? - No nyt oon yrittäny pikkusen miettiä mitä syön herkkujen osalta, mutta kyllä sitä tulee muutaman kerran viikossa esim karkkia syötyä mutta en oikeen muuta tykkää herkutella.
Kerro joku hyvä välipalavinkki? - Smoothie! Tää on varmaan täysin tuttu kaikille mut mä oon nyt tehny erilaisia smoothieita tosi paljon! Siitä on myös tosi vaikee saaha pahan makusta jos heittää sekasin vaan kaikkee perus marjoja, pilttiä, banaania, jugurttia jnejne!
Mitä mieltä oot abortista? - Hmm en oo koskaan oikeen miettiny tätä sen enempää.. Oon ehkä enemmän sillä kannalla että ei se oo murha.. Tiiän et jooo, se sikiö saattaa olla jo kehittyny sillain et sillä on raajat näkyvissä mutta en mä ainakaan muista mitää siitä kun olin mahassa eikä kukaan muukaan.. Eli jos tiiät ettet pysty antaan hyvää kotia sille lapselle, niin totta ihmeessä tee abortti. Ei se lapsi ansaitse huonoa elämää/lapsuutta.. (Ja hei ei mitään mielipidemyrskyä nyt tästä, multa kysyttiin mun mielipidettä, joku saattaa ajatella ihan päinvastoin)
Kerro itestäs 3 hyvää ja 3 huonoo puolta? - Apua! Hyviä ehkäpä et 1. säälin aika helposti kaikkia :D Tai siis et ajattelen tosi paljon muita, varsinkin tuttuja/läheisiä enemmän kun mua itteeni ja siks annan aika paljon periks. En kyl tiiä onks toi sittenkää hyvä juttu XD 2. Tuun tosi hyvin kaikkien ihmisten kans toimeen, enkä oikeen osaa vihata ketään. Saattaa olla etten oikeen tykkää jostakin ihmisestä, mutta en pysty näyttämään sitä mitenkään joten elän asian kanssa. 3. Ja tohon edelliseen vähän liittyen, tutustun aika hyvin uusiin ihmisiin! Ja huonoja sit hmm.. 1. Oon urheilun suhteen tosi perfektionisti.. Tai joskus jos oon henkisesti vaan niin poikki ettei jaksa tehä esim vikaa kierrosta lihaskuntopiiriä, ja jätän sen tekemättä nii mua alkaa ärsyttämään ihan älyttömästi se et luistan siitä... Ton takia tätä aika harvoin käy mut sillon kun käy nii entistä enemmän ottaa päähän.. En tiiä onks tää huono piirre? Ehkä huono siks, että pitäs kuitenkin osata kuunella kroppaa mut hyvä siks että teen sit treenit vaikkei kiinnostas :D 2. Haluisin ehkä enemmän uskaltaa elää hetkessä ilman et mietin kauheesti tulevaa tai varsinkaa mennyttä.. Jälkimmäistä käy tosi usein, ja välillä se on ihan hyvä juttu mut myös huono.. 3. Oon huono matikassa XD Haluisin olla hyvä mut en vaa pysty kutosia ja seiskoja parempaan ihan sama panostanko paljon vai vähän..
IMG_7113
Ootko yhtään uskonnollinen? - Uskon ehkä et on joku isompi voima joka pyörittää kaikkee ja et kaikki tapahtuu syystä, mutta en sanois et oon uskonnollinen.
Surullisin katsomas elokuva? - Tähtiin kirjoitettu virhe ehdottomasti.
Mille nauroit viimeeks? - Oisinko koulussa nauranu jollekkin jutulle :D (Viimeks tästä hetkestä kun kirjotan tätä)
LEMPPARI...
...pukeutumistyyli kotiin? - Flanellihousut, t-paita, huppari ja villasukat! Tää muuttuu heti kun tulee kesä mut talvella oon lämmön perään :P
...pukeutumistyyli kouluun? - Farkut ja neule, tietty tääkin muuttuu kun tulee kesä..
...kuukausi? - Kesäkuu luultavasti, heinäkuu tulee ihan heti perässä!
...pikaruokaravintola? - Hesburger
...ravintola? - Sanoisin että Vapiano Helsingissä !
...kahvila? -Käyn aika vähän kahviloissa, eikä niissä nyt niin kauheesti oo eroja missä oon käyny et osaisin sanoo lempparia..
...vaatekappale? - Huppari sen mukavuuden takia.
...meikki? - Se sellanen peitemousse, u know? :P
...väri? - Tosi vaikee valita mut vaikka pastellin vihree.
...juoma? - Kokis :P
...ruoka? - Uudet perunat ja sit jotain lihaa/kanaa, ei nii väliä :)
KUMPI MIELUMMIN...
Hese vs mäkki? -Hese
Salmiakki vs lakritsi? - Salmiakki
Lentotaito vs näkymättömyys? - Paha.. Ehkä lentotaito
iPhone vs iPad? -Mulla ei oo kumpaakaan, mutta sanon että iPhone mieluummin!
IMG_7105 Mistä unelmoit? - Että pääsisin joskus olympialaisiin, perustaisin perheen ja asuisin isossa, hienossa omakotitalossa mun miehen ja parin lapsen kanssa ja et olisin hyvissä väleissä kaikkiin läheisiin jotka elää hyvää ja tervettä elämää. Paljon muustakin ihan varmasti mut päällimmäisenä noista :)
Tulevaisuuden suunitelmia? - Ei niitä nyt voi suunnitelmiks sanoo jos siis ihan pitkälle pitää miettiä, ylempänä luettelin mikä olis oikeen kiva :P Mut sit jos lyhyellä tähtäimellä niin valmistun lukiosta, pääsisin sellaseen opiskelupaikkaan mikä mua kiinnostaa ja treenaan ilman vammoja.
Lemppari maa/kaupunki? - Oon käyny vaan Espanjassa useeseen otteeseen, Kanarialla ja Rodoksella, joten vähän vaikee sanoo lempparimaata kokemuksen perusteella.. Eli sanon ihan olettamuksen perusteella Australian ja kaupunkina vaikka New York, tai siellä haluisin päästä käymään joulun aikaan!
3 tärkeintä asiaa elämässäsi? -Perhe, läheiset/kaverit ja yleisurheilu. Ok periaatteessa tossa tuli vasta kaks mut en keksi millään..
Seurusteletko sä tai ootko koskaan seurustellut? - Nooup
Jos sun pitäis muuttaa johonkin, mihin kaupunkiin muuttaisit? - Suomessa muuttaisin ehkä Tampereelle tai johonkin muuhun ihan semi-isoon kaupunkiin mut en haluin mihinkään isompaan eli Helsinkiin enkä myöskään pienempään kun Jkl. Ulkomailta en osaa sanoo.. Ehkä joku kaupunki Jenkeistä tai Ausseista!
Onko sulla unelma-ammattia? jos on nii mikä? - Urheilulääkäri ois tooosi cool ajatuksena mut sit reality vois olla vähä eri en tiiä.. Pienenä kun multa kysyttiin et mikä musta tulee isona niin sanoin aina et ''juoksija'' tai ''urheilija'', tietysti ne on haaveena tälläkin hetkellä mut olis varmaan hyvä keksiä joku suunnitelma b kanssa haha :D
Meinaatko tehdä jotain uudenvuoden lupauksia ja mitä? - En tehny mitään lupauksia, en olis pystyny pitää niitä kuitenkaa :P
Minä vuonna oot syntynyt? - 1997
Kuinka pitkä oot? - n. 170
Onko sulla sisaruksia? - Pikkusisko 
Entä lemmikkieläimiä? - Eii oo tällä hetkellä
Onko sulla enenmän tyttöjä vai poikia kavereina? - Tyttöjä on
Tutustutko helposti ihmisiin? - Joo kyllä mä aika helposti! 
Mihin maahan haluisit matkustaa seuraavaks? - Täällä jo muutamaan otteeseen vilahtaneet Aussit ja Jenkit olis kiva sanoo, mut voisin nyt heittää jotain muuta.. Haluisin ehkä johonkin shoppailureissulle vaikka Lontooseen! Tai sit vaik Thaikkuihin tai Dubaihin ihan vaan rantalomalle! 
Kuka/ketkä on sun esikuvia tai ketä ihailet? - Hmm äitiä :D Kaikki sanoo aina oman äitin mut ei kai se oo kiellettyä :P? Ei mulla oo esim. urheilun puolelta mitään esikuvaa.. 
Millasta musiikkia kuuntelet? - Kuuntelen toooosi laidasta laitaan, et ihan NRJ, Loop, Voice, Nova, Aalto jnejne tulee pyöriteltyä radiosta, riippuu aina vähän et mikä fiilis.. Ja kun kuulen radiosta jonkun hyvän kappaleen niin otan sen talteen shazamilla ja sit laitan Spotifyn listalle! Tästä pääsee postaukseen johon linkkasin paljon kappaleita joista tykkään!
Lempilaulajia/bändejä? - Suomalaisia kuuntelen ihan kappaleen perusteella, mut sit ulkomaalaisia löytyy muutama minkä albumeita ja monia kappaleita kuuntelen Spotifystä esim. Ed Sheeran, Sam Smith, Ellie Goulding ja Sia.
IMG_7030
Siinä oli kaikki loputkin kyssärit, toivottavasti jaksoitte lukee ja tykkäsitte näistä vatauspostauksista! :)
Seuraavaan postaukseen, heipsann!

6 kommenttia:

  1. tätä oli tosi mukava lukee ja vastasit monipuolisesti ja selkeesti ♥ ihanat kuvat kans :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tää oli sulle mukavaa lukemista :) Ja kiiitti paljon sulle!♥

      Poista
  2. Anonyymi1/18/2015

    Nää vastauspostaukset oli tosi kivoja :) sai tietää paljon semmosta mitä sulle ei ehkä muuten vaan tulis mieleen blogissa kertoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sä tykkäsit! :) Jep varmasti lukijat sai tietää paljon uusia asioita mitä en oo aiemmin tajunnu kertoo! :3

      Poista