tiistai 19. heinäkuuta 2016

Through my phone

Kun aloin tekemään näitä kollaaseja niin huomasin etten oo tyhjentänyt kännykän kuvia blogiin moneen moneen kuukauteen. Eli nyt olis tarjolla kännykkäkuvia ihan keväästä alkaen! kollaasi1
Maaliskuun maajoukkueleiri Pajulahdessa takana päin. / Sinin ja Titan kanssa syömässä matikan kirjotuksia edeltävänä päivänä. Muistan kun tollon ekaa kertaa alko vähän jo jänskättämään. // Bilsan kirjotuksiin sit otettiin aikamoinen loppukiri pari päivää ennen h-hetkeä ja viimesenä iltanakin vielä pänttäsin loppuun asti.

kollaasi2
Juurikin kirjotuksiin lähdössä mahollisimman mukavissa höntsyvaatteissa. / Kirjotusten jälkeen suuntasin heti Espooseen Jirille koska ennen vikaa jaksoa mulla oli reilun parin viikon loma. Siellä käytiin pariin otteeseen kattomassa jääkiekkomatseja. / Vaikka olinkin muualla niin reenejä piti silti tehdä samalla tavalla kun kotonakin, mikä onnistu hyvin kun urheilukenttä oli ihan vieressä. / Kerkesin nähdä Minttuakin pikasesti Helsingissä ja käytiin tietysti syömässä Vapianossa.

kollaasi3
Oi vitsi seinäkiipeily oli ihan superkivaa! Vaikkakin tosi raskasta. Pari tuntia tota niin jo oli sormet ja ranteet hapoilla, mutta olihan se sen arvosta! / Käytiin Korkeasaaressa jossa en ollut käynyt moneen vuoteen ja innostuin varmaan nyt noista eläimistä enemmän kun ykskään pikkulapsi siellä, hehe. / Syömässä Jirin kanssa Morrison's:ssa. / Espooseen tuli ihanan lämpimät kelit ja ulkona pärjäs hyvin pelkällä hupparilla kun aurinko lämmitti niin hyvin! Pääsin potkimaan palloa lähikentälle ja kyllä mussa edelleen on pieni pala jalkapalloilijaa, se on vaan niin kivaa.

kollaasi4
Takasin Jyväskylässä palaamassa hetkeks koulunkäynnin arkeen. / Leffassa Sannin ja äitin kanssa. Oli kiva päästä kattomaan toi äitienpäiväleffa vähän etuajassa kun mä en ollut Suomessa äitienpäivänä. // Aikasin aamulla Mallorcan koneessa lähtövalmiina. 

kollaasi5
Ai että tonne kun pääsis nyt takasin! / Tää kuva nyt vähän pomppas, eli tässä oon vasta lähdössä kotoo Espooseen ennen meidän reissua. / Palman kaupungissa syömässä. / Illalla kävelyllä oli niiin ihanat maisemat! Kyllä me pari kertaa jäätiin ihan vaan istuskelemaan ja ihailemaan et miten nätti meri oikeesti on.

kollaasi6
Tulossa syömästä / Auringonlasku jonain lämpösenä iltana. / Käytiin pari kertaa kauempana tommosella poukamalla jossa oli uimaranta. Niiiin ihana paikka että viihdyttiin sielä molempina kertoina ihan koko päivä eväitten kanssa.

kollaasi7
Nyt jo Suomessa serkun ylppäreissä koko serkkuporukka kasassa. Mä joudun oottamaan noita juhlia vielä vuoden, nyyyh. / Taidetaan olla tulossa joltain kisareissulta, jonne lähdettiin alkukesästä äitin kanssa. / Jirin kanssa Vapianossa syömässä.

kollaasi8
Saatiin Iinakin Suomeen vihdoin vuoden jälkeen ja olihan se ihana nähdä pitkästä aikaa! / Sinin ja Titan kanssa pitsalla. / Avasin aitakauden Espoossa Tähtikisoissa. Kyllä muuten jännitti että tuunko ees maaliin asti mutta tohon oli pakko olla tyytyväinen! Mä oon toisisks uloimmalla radalla jos joku haluaa bongata.

kollaasi9
Iinan kanssa testaamassa Friends & Brgrs -ravintolaa ja oli mun mielestä kyllä hypetyksen arvonen mesta! / Iinan kanssa taas mutta paikka tällä kertaa Amarillo. Kokeiltiin tommosia mangojälkkäreitä ja oli hyvää. / Päätettiin lähteä Sannin ja Jirin kanssa käymään pikavisiitillä Espoossa. Siellä siis iltakävelyllä. / Mä etsimässä kesän juhliin mekkoa. Nää nyt ei mee ihan kronologisessa järjestyksessä kun mulla olikin tää jo päällä aiemmin..

kollaasi10
Kävin juoksemassa jo toisen aitakisan Lapinlahden eliiteissä ja sieltä pois tullessa pysähdyttiin äitin kanssa syömään. // Iinan kanssa ihan vaan käpsyttelemässä / Oon muutaman kerran käynyt kattomassa kun Jiri pelaa kavereidensa kanssa golfia ja oon ollu samalla hyödyks työntämällä sitä kärryä, tai sillä on varmaan joku oikee nimikin.

kollaasi11
SM-viestien menomatkalla me saatiin tommoset Zeropoint -sukat jotka sopi hienosti JKU:n väreihin. / Toisena päivänä tositoimissa, eli aitafinaalissa juoksemassa. / Meidän joukkue teki parhaansa ja tänä vuonna sijoitus oli 5. / Helsingissä viestien aikaan ihana taivas!

kollaasi12
Oltiin suurinpiirtein viikko sitten Jirin kanssa kissavahteina jonkun aikaa. Kyllähän kissat ihan kivoja on, mutta en mä itelleni ikinä kissaa ota. // Viime viikonloppuna Sanni pääsi ripille!


Näitä olikin tosi paljon, toivottavasti ei nyt ihan kyllästymiseen asti kuitenkaan haha. Suurin osa näistäkin kuvista on vilahtanut Snapchatin puolella, jossa mua voi siis seurata @hetaemilia -käyttäjän alta.

Kuullaanhan taas!♥

1 kommentti:

  1. Paljon kauniita kuvia ja kiva postaus,
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista